Jan 5, 2013, 3:16 PM

Закъсняла любов 

  Poetry » Love
1131 0 7

Моя закъсняла любов,

ти застана на пътя ми млада и неочаквана.

Смутена забравих годините.

Неусетно се сляха младост и страст,

жажда и мъдрост...

Моя закъсняла любов,

разумът  побеждава.

Късно е,

моя невъзможна любов.

© Мария Венциславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??