21 июл. 2011 г., 22:06

Закъсняла любов І 

  Поэзия » Любовная
772 0 7

 

ЗАКЪСНЯЛА ЛЮБОВ

 

                                                     На Ина

 

               І.

 

 

Не ми разказвай за съпруга си.

На теб ще ти отива всеки принц или велможа.

Аз искам да позная другата,

която улицата и звездите е тревожила.

 

Онова тънкокрако момиче

в ефирната прозираща рокля на мама,

дето вятърът с обич и ласка е тичал

по крехкото му непокрито рамо.

 

Не ми разказвай за мъжете си,

сигурно най-силните и най-горещите си заслужавала,

но и петли са кацали по плета на сърцето ти.

Дано все пак все още нещо и за мен да е останало...

 

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??