29 янв. 2009 г., 10:41

Залепи ме... 

  Поэзия
698 0 6

 

 

Залепи ме, ако можеш!

Направи ме част от цялото.

Украси ме с ласки и със думи,

да забравя за реалното.

 

 

                                        Ако можеш ме орисай,                                        

поискай да забравя и лъжата.

Да нямам памет за предишното,

което преобърна  мисленето и душата.  

 

 

 

Вържи ме силно, да не мога да избягам.

Знаеш, че ще го направя, за да ти го върна.

Не ме изпускай от обятията си,

от днес нататък всяка нощ ще е безсънна.

 

 

Запази ме, ако можеш!

Поддържай с вино и любов ти моята забрава.

И ако пак сгрешиш, и като пеперуда ме изпуснеш,

тебе ще те има, ала мене - НЯМА...

© Ангелина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??