6 авг. 2015 г., 13:59  

Тъжно ми е! 

  Поэзия » Любовная
262 0 0

Дъждът спря, дъга блести -

от лъчите сияят небеса.

И толкова хубава си ти

и пълна с вълшебни чудеса.

 

Но сам ще остана аз

далеч от ласката твоя,

боли ме и усещам мраз -

нивга няма да си моя...

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??