30 июн. 2016 г., 23:12

Замаяна 

  Поэзия » Любовная
335 3 4

Не ме гледай с този поглед!
Замаяна съм!
Ще падна!
Махни се!
Къде изчезна?
Върни се!
Гледай ме!
Не се разсейвай!
Обичам този поглед!
Докога ще ме гледаш?!
Побързай!
Замаяна съм!
Ще падна!

© Misteria Vechna Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??