Jun 30, 2016, 11:12 PM

Замаяна 

  Poetry » Love
333 3 4

Не ме гледай с този поглед!
Замаяна съм!
Ще падна!
Махни се!
Къде изчезна?
Върни се!
Гледай ме!
Не се разсейвай!
Обичам този поглед!
Докога ще ме гледаш?!
Побързай!
Замаяна съм!
Ще падна!

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??