8 февр. 2009 г., 10:22

Замълчи 

  Поэзия » Любовная
804 0 4
Замълчи.
Шепне вятърът старо поверие
Облаци носят душите към нови мечти
и се раждат звездите над дивни пътеки.
Върху нишката трепка звънче
и от повея тих прозвънява...
Моите сини коне
треви със копита засяват.
Счу ми се
само за миг
на Край-свят се вратичка отвори.
Мисля да тръгна в зори...
Ако искаш ела да се водим.

© Диана Бойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??