1 авг. 2012 г., 20:55

Записано в сърцето 

  Поэзия » Любовная
579 0 3

Само теб не спрях да обичам,

но сърцето от болка стягам,

всичко това съдба се нарича,

от която не мога да избягам.

 

Вечер късно тъгата събувам,

оставям да си почине сърцето,

пак нощем само теб сънувам

и моля да не ти забравя лицето.

 

Там, където любовта отбелязах,

можеш да я намериш и днес,

самотен себе си така наказах –

теб да чакам на същия адрес.

 

Една любов в миналото остава,

запазена единствено в сърцето,

една любов в нощта се продава,

без да дочака зората и слънцето.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??