4 мар. 2016 г., 18:46

Започна 

  Поэзия » Другая
421 0 0

Започна нещо в очите ми да пари,

в душата огън силен като че гори.

От хилядите билки, чайове отвари,

болката в сърцето питам кой ще победи?

Все търсим вярната пътека в живота,

вървим а тя е кална не спори.

Неспирно завъртени от въртопа,

Врящото гърне в сърцето все кипи.

Започна нещо в гърдите да ме стяга,

дали не иска да ме победи?

Не може любовта от мене да избяга,

отдавна в мене се роди.

В.Й. 25.02.2016г.

 

© Васил Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??