24 мар. 2007 г., 17:39

Запомни тези очи 

  Поэзия
770 0 2
Запомни тези очи, в тях не само иситната си личи,
в тях прозират и онези забравените лъжи,
и любовта потънала в гнева,
ме кара да се чувствам жива.
В тези тъй познати очи,
да плуваш, ти, се научи.
Сълзите - само час и ще почнат да текат,
сълзите - само миг и омразата ще отрекат.
Запомни тези очи, те никой друг така не са обичали,
запомни, защото някой ден само тях ще сънуваш ти,
а в съня, обещавам, вината си да изкупя,
с дадената цена ново сърце ще си купя.

© Мария Манчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??