Поредният наперено влиза:
"Приятно ми е да се запознаем!
Аз не съм от мъжете във криза.
И жените ги зная!
Аз съм мил и съм нежен.
За мен жените прекрасни са.
Ти добре ми изглеждаш,
а очите ти - страшни са!
Любовта ми е всичко
и без жал я раздавам.
Ти ще бъдеш единствена -
от сега обещавам!
Аз не съм от онези, да знаеш,
дето жените раняват."
... Приятно ми е да се запознаем -
пък аз съм от тези, дето не вярват!