20.11.2011 г., 19:25 ч.

Запознай се с мен 

  Поезия » Любовна
828 0 6

Поредният наперено влиза:

"Приятно ми е да се запознаем!

Аз не съм от мъжете във криза.

И жените ги зная!

Аз съм мил и съм нежен.

За мен жените прекрасни са.

Ти добре ми изглеждаш,

а очите ти - страшни са!

Любовта ми е всичко

и без жал я раздавам.

Ти ще бъдеш единствена -

от сега обещавам!

Аз не съм от онези, да знаеш,

дето жените раняват."

 

... Приятно ми е да се запознаем -

пък аз съм от тези, дето не вярват!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??