18 нояб. 2010 г., 18:19

Запустя твоят светъл прозорец 

  Поэзия » Любовная
570 0 7

Любовна лирика

 

Запустя твоят светъл прозорец -
зад стъклото лице не личи.

Няма смисъл да гледам нагоре,
за да срещна там твойте очи.

Любовта се надигаше в мене,
в нетърпение - да разцъфти.

Но внезапно сдържано-студена,
като цвете подсече я ти.

И умря тя - детенце невръстно,
недостигнала младост и мощ,

като светла зора, след която
веднагà е настъпила нощ!

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??