22 июн. 2010 г., 13:12

Заради жена 

  Поэзия
525 0 1


 

Чувства – какво е това?

Ден – нощ?

Не ги различавам вече!

Светлина, полъх, болка?

Непознати са ми...

И непознати са ми – заради жена!

Аз спомените си изтрих

и сърцето си продадох.

Душата си заключих

и тялото си наказах...

И защо ли? – заради жена!

Много грехове извърших

и много сърца разбих.

Много мечти погубих

и много невинни осъдих.

Всички приятели загърбих

и много хора нараних...

И всичкото направих – заради жена!

© Сюлейман Сюлейман Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??