Чувства – какво е това?
Ден – нощ?
Не ги различавам вече!
Светлина, полъх, болка?
Непознати са ми...
И непознати са ми – заради жена!
Аз спомените си изтрих
и сърцето си продадох.
Душата си заключих
и тялото си наказах...
И защо ли? – заради жена!
Много грехове извърших
и много сърца разбих.
Много мечти погубих
и много невинни осъдих.
Всички приятели загърбих
и много хора нараних...
И всичкото направих – заради жена!
© Сюлейман Сюлейман All rights reserved.