1 июн. 2011 г., 11:21

Заради тебе 

  Поэзия » Любовная
673 1 1

Заради тебе избягах от Ада.

Не съм очаквала нищо в награда.

Не съм се молила да ме обичаш.

Заради тебе превърнах се в птичка.


Не съм ти търсила сметка за нищо.

Не съм се гряла на чуждо огнище.

Заради тебе света преобърнах.

Заради тебе от Бог се отвърнах.


Не съм ти искала вярност насила.

Заради тебе се скитах немила.

Заради тебе смених свойто име.

Не съм те мразила. Ако можеш... прости ми!


© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • На кого е посветено, 6те ми каже6 като се видим някога,а не сьм те питала дали си издавала книга с твойте произведения?преди6ният коментар говори за деца, за про6ки ,но аз оставам с друго впечатление.
Предложения
: ??:??