13 мар. 2010 г., 14:58

Заръка 

  Поэзия » Другая
416 0 1

        Заръка

Мила дъще, ти разбра,
трудно е да си жена.
През деня и през нощта
свободата отлетя.

И във службата дори
искаш вечно да си ти.
Но и в твойте коси
среброто веч блести.

Моля те, дъще, помни!
Силата е във мъжа.
Любовта е жена.
Двете крепят света!

© Пепа Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??