Mar 13, 2010, 2:58 PM

Заръка 

  Poetry » Other
418 0 1

        Заръка

Мила дъще, ти разбра,
трудно е да си жена.
През деня и през нощта
свободата отлетя.

И във службата дори
искаш вечно да си ти.
Но и в твойте коси
среброто веч блести.

Моля те, дъще, помни!
Силата е във мъжа.
Любовта е жена.
Двете крепят света!

© Пепа Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??