Защита
Потънала в своите мисли,
понякога имам усмивка-преграда.
***
Нищо, че не винаги е юли,
в душата си нося зачатие на лято...
***
Старая се да съм в синхрон със вятъра.
И пулсът ми става ветропоказател...
***
Откривам себе си в чужди съмнения.
И плувам в най-свидните откровения...
***
От своите грешки кова оръжия.
Така съм сигурна във волята Божия!
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Все права защищены
от заобикалящата ни агресивна действителност...
Благодаря ти, Валя, че беше тук.