4 июл. 2005 г., 22:10

Защо? 

  Поэзия
985 0 0

Защо все още мисля за теб, защо все още те обичам? Защо не мога да те забравя и да премина напред без
по теб да въздишам? Защо все още частица от мен
иска да бъде с теб, а друга ми казва -
"Недей, не трябва! Той не е за теб"? Защо по дяволите това раздвоение ме убива и не мога да спра сълзите, който все повече и повече ми бликат от очите? Защо не мога да се влюбя в друг, защо в съня ми бродиш още? Защо ме измъчваш така и какво целиш с това? Защо замени ме ти с друга, с какво е по-добра от мен? Нима не си ме обичал достатъчно и не си мечтал за мен нито нощ...нито ден? Защо за теб продължавам да живея, защо се моля всеки ден да срещна погледа ти, онзи поглед, който ме изпива и кара душата ми да блъфира? Защо съм обречена винаги да страдам, защо винаги, когато се влюбвам, изгарям? Защо отговори ми, погледни ме и кажи ми!!!!

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??