17 окт. 2009 г., 16:02

Защо 

  Поэзия » Философская
375 0 0
Защо изгубих вяра в живота,
защо изгубих вяра в любовта?
Защо дори и вярата е неверна,
защо търси да измами невинните сърца?



Защо самотата е несподелена,
защо ли и тя е все сама?
Защо ние отваряме врати на греха,
нима вината е в съдбата,
или вина има заблудата в човешката душа?

Милан Милев
16.10.09

© Милан Милев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??