Oct 17, 2009, 4:02 PM

Защо 

  Poetry » Phylosophy
374 0 0
Защо изгубих вяра в живота,
защо изгубих вяра в любовта?
Защо дори и вярата е неверна,
защо търси да измами невинните сърца?



Защо самотата е несподелена,
защо ли и тя е все сама?
Защо ние отваряме врати на греха,
нима вината е в съдбата,
или вина има заблудата в човешката душа?

Милан Милев
16.10.09

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??