24 нояб. 2009 г., 16:18

Защо 

  Поэзия » Любовная
623 0 3

Защо обичам те до болка,
защо сърцето ми скърби,
за тебе бях поредна бройка,

защо живота ми разби? 

 

Защо за тебе капят пак сълзите,

защо след толкова обиди и лъжи,

защо студени са за мене дните,

защо съдбата с теб ни раздели? 

 

Защо очите ти за мен са тъй студени,

защо мълчиш отчаяно в нощта,

защо душите ни са тъй смутени,

защо живеем в празнота?


Защо в нощите името ти пак повтарям,

защо не казваш моето и ти,

защо за тебе все мечтая,

защо на любовта ми не отвърна ти?  

© Красимира Пеева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много хубаво стихотворение, с много чувства.
  • Забрави въпроса!
    Разлисти времето!

    Успех!
  • Труден въпрос...и той сигурно не знае отговора...
    Хареса ми стихчето ти!!!
    Привет!
Предложения
: ??:??