22 апр. 2012 г., 14:49

Защо 

  Поэзия » Любовная
727 0 0

Защо не знам коя съм вече,
защо ли времето ми тук изтече? 

Макар да не искам да си ходя,
кажи ми как сега да подходя?

Да не бъда пак сама,
но и да не крача с пръсната душа!

Не, не искам в това да се превръщам,
защото само теб искам да прегръщам!

Така остава сърцето в мене да боли,
а в душата огън страшен да гори!
 

© Томислава Лазарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??