20 мая 2007 г., 11:42

Защо ме заболя? 

  Поэзия
804 0 2
Обичах те, да, но защо ме заболя?
Защо караш ме да страдам и тъжа?
Нима ослепя за моята сълза,
нима не галеше нежно моята ръка?
 А може би не ме обичаше ти,
а изричал си лъжи?
 Не мога, не искам да вярвам в това -
искам само теб и твоите устни в нощта!

© Цвети Захариева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??