22 окт. 2009 г., 12:40

Защо, море 

  Поэзия » Любовная
475 0 2

Джулая ни захвърли към вълните
на южното ни слънчево море,
където да отмаряме след дните,
с щастието в невинното дете.

Защо, море, ти вечно ни вълнуваш
и свободата оживява край брега?
Скалисти рифове безкрай целуваш,
магията ти там, край фара, ни събра.

Нима не си вълшебство мило,
вълните ти солени – каква магия?
В сърцето си и днес си приютило
на обичта ми светлата стихия.

И чувствам – всяка юлска вечер
ми дава нови, истински крила.
На теб, като на себе си обречена,
аз пак ще следвам своята звезда...

 

01.07.2009г.

 

http://vbox7.com/play:0785f085 - Дълго го търсих, но е тук!

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??