16 дек. 2022 г., 11:09

Защо на мен се случва 

  Поэзия » Любовная
410 1 2

     

   Защо на мен се случва

 

Загубих те, когато те намерих

и сякаш всичко потъмня.

Светът разпадна се и дълго страдах,

понесла болка, самота.

 

Душата ми, разкъсана на части,

живееше във пустота

и гаснеха последните надежди

за щастието в любовта.

 

И всичко беше толкова различно –

без чувства и без цветове.

И дните нижеха се прозаично,

дошли от други светове.

 

Но ето че отново те откривам –

такъв, какъвто и преди.

Защо на мен се случва, не разбирам,

да вярвам два пъти в мечти?

 

            Мария Мустакерска

 

 

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??