2 нояб. 2015 г., 20:52

Защо си там? 

  Поэзия
564 0 0

Защо виждам тази сянка постоянно?

 И денем, и нощем.

 Дори в тъмнината на мрака.

 Образът ù някак прониква в съзнанието ми.


 Образът ù се вижда неясно, 

сякаш гледам през мъгла. 

Но усещам как се приближава.

 Понякога се чудя какво се случи.


 Сега слушам капките на дъжда

 в стаята ми, унесен от пълнолунието.

 И се чудя къде е тя. 

Гледайки към небосвода, така заспах.

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??