27 июн. 2007 г., 01:40

защото е шик 

  Поэзия
473 0 0
Трябваше да стане вчера,
просто се замислих,
кое ли остана от това,
няма време, бързо,

скачай, лети, умнико,
нали все мислеше
как се диша, как се гледа,
сега си сам. Светло е, хаха.

Тръгвам и не искам да знам
защо гарванът може да лети.
Обичам го, черен хубавец,
аз не мога вече да летя...

комедията...

© Полски Клен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??