1 июл. 2017 г., 12:34

Защото си човек 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
251 1 0

Романтика!... Тишина!... И вяра!...

Музика разнежва душата.

Шепот! Стон! И вик!...

Мелодия тиха стопля сърцето.

Приятелство! Топлота! Непорочност!

Божествен свят изпълва гърдите.

Нежност! Трепет! И чувства!...

Докосната радост и опиянение...

С топлите думи наречено любов.

Една мечта! Блеснали спомени!

И щастие в сияйния простор.

Морна душа! Сърце!...

Изваяни чувства, защото си човек.

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??