17 мар. 2008 г., 18:15

Защото те обичам 

  Поэзия » Любовная
1281 0 10

Стоя - в очите нещо има,

не буря е, не е и зима.

Стоя - в сърцето нещо се вълнува,

вълна не е, но пак бушува.

Стоя - в душата нещо прихва,

ветрец не е, не ще да стихва.

Стоя - по устните ми нещо пари,

гори и нищо то не жали.

Стоя ли?! Не! Към тебе тичам.

Защо?! Защото те обичам!

© Наталия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??