Mar 17, 2008, 6:15 PM

Защото те обичам 

  Poetry » Love
1292 0 10

Стоя - в очите нещо има,

не буря е, не е и зима.

Стоя - в сърцето нещо се вълнува,

вълна не е, но пак бушува.

Стоя - в душата нещо прихва,

ветрец не е, не ще да стихва.

Стоя - по устните ми нещо пари,

гори и нищо то не жали.

Стоя ли?! Не! Към тебе тичам.

Защо?! Защото те обичам!

© Наталия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??