9 авг. 2022 г., 19:13  

Заспива денят 

  Поэзия » Философская
571 0 0

Заспива денят, идва нощ,

лъчите чезнат сред тъма,

в болка губи се мощ,

душа е тъжна и сама.

 

Отправям поглед в небесата,

животът е жесток, безчовечен,

ще се избавя ли от бездната,

или съдбата в нея ще ме повлече!?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??