Заспива денят, идва нощ,
лъчите чезнат сред тъма,
в болка губи се мощ,
душа е тъжна и сама.
Отправям поглед в небесата,
животът е жесток, безчовечен,
ще се избавя ли от бездната,
или съдбата в нея ще ме повлече!?
© Георги Всички права запазени