21 дек. 2008 г., 17:29

засвири ми 

  Поэзия
1477 0 17

 
засвири ми
онази бавна песен
която знаеш че обичам
съвсем тихичко свири
тъй приятно ми е
да те слушам

засвири ми
нищо че сълзите ще извикаш
а занемелите звезди
в тях ще се огледат
и бавно ще помръкнат

засвири ми
без дим нека да гори там
дето се не вижда

знаеш ли
това го можеш само ти

щурченце
на цигулката си
тихичко ми посвири
а аз от зимата
в пазвата си
ще те скрия



 

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??