7 мар. 2006 г., 22:28

Затвори очи... 

  Поэзия
762 0 3
Затвори очи,не говори,
когато тъй нежно целуваш!
Чуй вятъра как шумоли
чуй,как ти говори.
Чуй го,ревнува дори,
та нали с него споделях..
знае за нашите срещи,
аз дори го целувах.
Галеше ме ,когато си мислех за теб,
когато се смеех със мене се смя,
а когато от копнежите свои болеех
вятърът с мене копня.
Сега аз  те нежно целувам,
няма да казвам и дума една,
вместо мен нека той ти разкаже,
колко те чаках ...
Ето,притихна ревнивецът вятър,
може би се засрами..
Ти ме целувай,но нищо не казвай,
а после върви....




© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много хубаво е пак,Жени!Не го оставяй да си тръгне,след толкова целувки...
  • Какви хубави целувки има тук! Май наистина трябва да затворя очи!
  • Джейни, любовнице опасна, много е красиво6
Предложения
: ??:??