19 мар. 2016 г., 18:27

Завета 

  Поэзия
424 0 0

 

Сине мой,

ела, седни до мен.

Дойде времето,

когато аз ще си отида

 

Вземи това, що аз

държа в ръцете си.

Този меч е в нашата къща,

векове наред.

 

Сега дойде времето,

когато ти трябва да го вземеш.

Да го вдигнеш срещу врага,

да помогнеш да се избавим от това тежко робство

 

Вземи го от ръцете ми

и поеми пътя на честта.

Сбогом, сине мой.

© Емил Костов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??