8 авг. 2009 г., 20:23

Завинаги 

  Поэзия » Любовная
1443 0 20

Дарявам ти неземната любов,

която блика нежно от душата

и краткия оставащ ми живот,

отсъден да прекарам на земята.

 

Едно сърце, потънало във прах,

и две ръце, протегнати за ласка,

усмивка, неотронена от страх,

и две очи, прикривани зад маска.

 

Дарявам ти нестихващия плам

на огъня от първата ни среща

и приказния непокътнат храм,

изваян от една душа гореща.

 

Една целувка, пареща от страст,

и две сълзи, застинали в очите.

Завинаги оставам в твойта власт

и ти поднасям рая на звездите!

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??