18 нояб. 2007 г., 10:29

Завинаги 

  Поэзия » Любовная
578 0 3
Без теб в живота аз нищо не бях,
 без теб не се смеех, не дишах, не пях,

 в съня си те виждах все млад и добър,
 следите ти търсих навсейде света,

 без теб заникъде блуждаех и крачех,
 хиляди пътища преминах и плачех,

 но завинаги срещнах те в свойта съдба,
 в сърцето си носеше ти любовта.

 Вчера търсих те без цел, без идея,
 днес съм щастлива, днес аз се смея,

 завинаги обичам те, това го разбери,
 никога не ще забравя твоите очи.
 
 Знай, че никой друг не може като теб,
 така силно да плени самотното сърце,

 да му дава такава утеха и любов,
 да му шепне с нежност своя зов.

 Ще те пазя завинаги в свойта душа,
 ти наистина ми показа що е любовта!

© Нина Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??