Душите ни се къпят в любовта
сред извора безсмъртен на живота!
Притискам те до себе си с ръка,
дочул в гласа ти трепетната нота!
Мелодия на близките души,
намерили се, за да са щастливи
в един живот, във който не горчи,
а думите са истински и живи!
Над нас е само звездното небе
с неведомите пътища безкрайни,
с безброй неизбродими светове,
забулени в мистичните си тайни...
Душите ни се къпят в любовта
сред извора безсмъртен на живота!
А долу, върху грешната Земя
догаря в мрака Кръстът на Голгота!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены