Завинаги
Завинаги открадна ми сърцето
и чувствата във моята душа!
Така красиво е морето,
така красива любовта!
Погубващ погледа ти още помня,
присъни ми се във нощта,
Завинаги открадна ми мечтата,
постой така поне в съня!
Ще те прегърна много нежно,
ще ти прошепна чудните слова,
ще бъдем заедно отново
и щастие ще донеса.
Завинаги е чувството красиво,
за всичко друго забрави!
Щастлив е само който може,
любов такава да ти подари!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены