23 ene 2024, 8:40

Завинаги 

  Poesía » De amor
120 0 2

          Завинаги

 

Завинаги открадна ми сърцето

и чувствата във моята душа!

Така красиво е морето,

така красива любовта!

 

Погубващ погледа ти още помня,

присъни ми се във нощта,

Завинаги открадна ми мечтата,

постой така поне в съня!

 

Ще те прегърна много нежно,

ще ти прошепна чудните слова,

ще бъдем заедно отново

и щастие ще донеса.

 

Завинаги е чувството красиво,

за всичко друго забрави!

Щастлив е само който може,

любов такава да ти подари!

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??