Съдбата ни срещна, за да ни раздели.
Никога няма двама заедно да бъдем.
Писано ни е далеч един от друг
ден и нощ по другия да копнеем,
в сънищата единствено да сме двама.
Прости, че влязох в живота ти
и на парчета любовта ти разбих.
Ти се влюби лудо в мен,
аз също любовта в теб познах.
Ти си моят мъж, а аз — твоята жена,
защото сърцата ни любовта са открили,
макар че никога заедно няма да бъдем.
Обичай ме само в съня си,
защото всичко останало е грях пред Бога.
25.07.2020 г./ 12:22 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка Все права защищены