8 нояб. 2020 г., 19:55

Завинаги в сърцето ми 

  Поэзия » Любовная
213 2 2

Мина време от последната ни среща,

оставихме чувствата, в нас, разпилени..

Обещах ти - винаги ще съм насреща,

приятели ще си останем, ний, смирени..

 

Мина време от всичко помежду ни,

но завинаги ще си останеш в сърцето ми..

Как изпивахме се с погледи, безумни,

помни, обичах те до лудост, мой любими..

 

Завинаги в сърцето спомена ще пазя,

споменът за теб - спомен за една любов..

Опитах, ала не успях да те намразя,

обичах те, обичам те, завинаги, моя любов!

© К. Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??