Мина време от последната ни среща,
оставихме чувствата, в нас, разпилени..
Обещах ти - винаги ще съм насреща,
приятели ще си останем, ний, смирени..
Мина време от всичко помежду ни,
но завинаги ще си останеш в сърцето ми..
Как изпивахме се с погледи, безумни,
помни, обичах те до лудост, мой любими..
Завинаги в сърцето спомена ще пазя,
споменът за теб - спомен за една любов..
Опитах, ала не успях да те намразя,
обичах те, обичам те, завинаги, моя любов!
© К. Г All rights reserved.
Благодаря!