26 окт. 2008 г., 14:40

Завръщане 

  Поэзия » Любовная
2161 0 3



Завръщането в твоите ръце
е най-вълшебното докосване,
пътуването в твоите очи
е моят бряг, по който тичам боса.

Завръщането в твойта топлина
е моето море от страст и нежност,
копнежът ти е приливна вълна -
безкраен океан от дива свежест.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??