10 июл. 2005 г., 16:50

Завръщане 

  Поэзия
907 0 0
И пак тъгата ме налегна
изстраданата моя муза върна се при мен.
Сълзите ми с мастилото се сливат
хартията поема им дъха.

И буквите редят се бавно -
развалят самотата на листа.
И всичко в черно-бяло проговаря,
отразило цялата ми сивота.

Защо отново идваш мила Моя?
Нали изпъдих те от мен.
Ненужна си, макар красива.
Върви си! Нямам аз какво да дам.

© Анонимка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??