27 янв. 2013 г., 20:35

Завръщане 

  Поэзия » Другая
571 0 0

Днес музата ме обзе.
Днес нещо ума ми завзе.
Светът около мен не се върти,
но пълен е той с мойте мечти.
Завръщам се аз с пълна сила
и, о, липсва ми моята поезия мила!

© Александра Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??