Jan 27, 2013, 8:35 PM

Завръщане 

  Poetry » Other
564 0 0

Днес музата ме обзе.
Днес нещо ума ми завзе.
Светът около мен не се върти,
но пълен е той с мойте мечти.
Завръщам се аз с пълна сила
и, о, липсва ми моята поезия мила!

© Александра Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??