21 янв. 2014 г., 22:40

Здравей! 

  Поэзия
419 0 0

Здравей! Зная, че си тук -
идваш в съня ми без да питаш.
Сами сме, няма друг,
признай, че за себе си ме искаш.
Защо мълчиш?
 Отговори ми... Кой си?
Бъди с мен честна. Виж,
аз от истината не боя се!
Защо и как в мене ти трепериш?
И някак си още съм спокоен...
Дали е трудно да намериш
 думите... за чувства недостойни.
Познах те - макар и в тишината,
усетих те - за тебе съм готов.
 Желая те - тъй дръзка, непозната...
 Здравей... Здравей, Любов!

© Емилия Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??